INDIVIDUEEL AANBOD

Holistische opvoedings- en onderwijsondersteuning

Liefste mama, hoe gaat het met je kroost? Klaar om op ontdekkingstocht te gaan? Klaar om zichzelf goed te leren kennen en vooral zichzelf graag te zien? Klaar om helemaal 'ja' te zeggen aan het leven, aan school, aan hun doelen... ? Of wens je het hen ZOOOO graag toe? Dat jouw zoon of dochter terug het licht kan zien. Zijn/haar/hun liefdevolle zelf kan zijn, vol zelfvertrouwen en zelfzekerheid... ! En weet je gewoon niet waar te beginnen? Je wil zo graag helpen, maar je weet niet hoe... Je puber slaat de deur dicht. Machteloos sta je aan de zijlijn... 

Dit traject is in eerste plaats een cadeau voor jou! Jij krijgt terug handvaten en zelfvertrouwen. De waardevolle gids in jezelf herontdekken!

Als zoon- of dochter geen hulp wil, is dat helemaal prima. Ik werk met jou en samen vergroten we de veerkracht in jouw gezin!

Je kan als mama bij mij terecht kan voor begeleiding rond ADHD, ASS, faalangst, hoogbegaafdheid, socio-emotioneel welbevinden, leren studeren, motivatie,...  Pfff... een hele mond vol, om eigenlijk gewoon te zeggen: "Hey, misschien draait het af en toe vierkant thuis en maken die kids je wat onzeker, maar ik heb een origineel plan! Kom af en we lossen het op! ;-)"

Hierbij werk ik met geheel nieuwe begeleidingsmethoden die bestaan uit standaard technieken, maar aangevuld met (indien je hiervoor open staat) holistische en spirituele tips. Deze manier van werken zorgt voor meer diepgaande en krachtigere oplossingen. Ik vertel je er graag meer over. Kijk snel bij 'Investering', want omdat dit nieuw op de markt is, doe jij er nog je voordeel mee in je portemonnee ;-)

Ook jij papa, opvoeder, grootouder, leerkracht,... kan met dit voordeel bij mij terecht als je zélf een beetje hulp kunt gebruiken onderweg ;-) Sommige lieverds vragen nu eenmaal een andere aanpak dan die we gewend zijn! Dat is helemaal ok! Ik ken daar ALLES van!

Zo lang er nog plaatsjes vrij zijn in mijn agenda, welkom!


Holistische coaching

Los van opvoeding en onderwijs. Even serieus: "wij vrouwen dragen de wereld op onze schouders." Of dit nu in een gezin is of op het werk... Wij zien werk, wij zien noden, we passen ons aan, zorgen dat iedereen zich goed voelt en dat alles vlot verloopt. Na een tijdje stellen we vaak wel vast dat we naar ééntje zijn vergeten te kijken....

Hoe zou het zijn als:

- Jij je 'gedragen' mocht voelen?

- Jij op 'adem' mocht komen?

- Jij een warme, steunende, begripvolle hand op je schouder mocht voelen?

- Jij een trouwe supporter aan je zijde had?

- Jij stilaan ging begrijpen hoe het leven in elkaar zit? Hoe jij in elkaar zit... Waarom jij zo prachtig en uniek bent?

- Jij ging beschikken over een 'trukendoos', speciaal voor jou! Jouw eigen gereedschapskist voor het leven. Klaar om te timmeren aan je eigen pad en je niet meer te laten omver blazen door wat anderen van je verwachten...?

-Jij jezelf in balans zou voelen? Gelukkig en tevreden....

 

 


Rust in je hoofd

En dan hier.... TADAAA... Tromgeroffel.... Wat een traject! 8 Weken neem ik je mee op pad. Iedere week verras ik je met nieuwe inzichten, AHA-momenten, lesjes uit het leven gegrepen, maar zeer goed ingebed in een super vernieuwend coachingtraject (geleerd van David Key himself -> zie https://davidkey.com/about/).... Zo boeiend! Zo verrijkend!

Eindbestemming: RUST! Rust in je hoofd, in je hart, in jezelf. Zelfvertrouwen en vertrouwen in het leven. Angst, verdriet en boosheid zijn geen grote obstakels meer.

Jouw dagen zijn gevuld met Optimisme, licht en liefde!

De sleutel ligt in jezelf en ik toon je heel graag de route ernaartoe!

Dit is echt leuk en vooral ook gezellig ;-)

Nee, je hoeft niet op een matje  ;-) We kruipen gezellig in de zetel met een lekkere kop thee ofzo en we babbelen iedere week een uurtje van mens tot mens. Troostende en begripvolle gesprekken, maar vooral .... inspirerend! Zo heb jij het leven nog nooit bekeken! En al wie mij kent gaat dat zeker beamen ;-) 

En als je liever buiten bent of graag wandelt ondertussen, kan dat ook zeker en vast! Bij dit traject is alles mogelijk! ;-)

Ben je klaar voor de ontdekkingsreis van je leven? Klaar om eindelijk angsten, frustraties, boosheid,... lost te laten? Klaar voor een vleugje magie, dat je de rest van je leven kan meedragen in je hart?

 


Soulrealignment (c)

 

Soulrea... watte? Hoe zit dat?

Dit traject is een beetje speciaal. Het is een echte aanrader voor iedereen die voelt dat er precies iets meer is in het leven. Meer dan wat we zien... Je kan er alleen nog niet precies je vinger op leggen, wat...

Je hebt de hele tijd het gevoel dat jij meer wilt, of dingen anders wilt, dat je precies anders bent dan de mensen rondom jou,... Maar hoe zit dat dan? Of je voelt dat er veel in jou zit, maar het komt er precies niet uit? Of soms doet iemand uit jouw omgeving eigenlijk wel vreemd of ongewoon en snap je er gewoon helemaal niks van?!

Dit traject is voor mensen die op zoek zijn naar antwoorden. Naar de reden van ons bestaan. De zin van het leven...

Voor mensen die klaar zijn met alle ballast in hun rugzak en die het nu voor eens en voor altijd willen oplossen... Die klaar zijn om te ontpoppen naar hun eigen ware zelf! Om hun vleugels uit te slaan...

Als je hier interesse in hebt, is het wel noodzakelijk dat je begrijpt dat er meer aan een mens is, dan dat wat we zien. Jouw wezen bestaat uit een lichaam, emoties, een EGO, een ziel,... (en dat is nog heel kort uitgelegd ;-)) Verder is het ook belangrijk dat je ervoor open staat dat jouw ziel eeuwig leeft. Jouw lichaam, dit leven, is één van de vele stappen onderweg...

En verder weet je dat eigenlijk alles uit het leven bestaat uit energie en trilling en dat een pendel een heel handig instrument is om met via energie met de kennis van het  Universum te werken...

Kan je je hierin vinden? Of ben voel je je nu een beetje overdonderd, maar wil je hier graag het fijne van weten? Super welkom! Niets mooier dan een diepe verbinding van jouw hele Zelf met het hele Universum. Hartverwarmend en Super Krachtig!

 

Hoe werkt het dan?

  • STAP 1: Screening. Kan ik jou helpen? Waar word Jij  (dus je hele Wezen) blij van? Tipje van de sluier: jouw weg naar een blij gelukkig en succesvol leven in harmonie met je ziel. Deze procedure is heel transformerend, maar bovenal heel repectvol! Mijn ziel werkt met jouw ziel. Vaak eeuwenoude kennis en wijsheid, die ons mensenbreintje te boven gaat. Het is mijn taak om je als gids de informatie door te geven, waar jij in dit leven wat aan hebt. Maar stap 1 is noodzakelijk. Soms heeft een ziel te veel meegemaakt en wil die nu niet in zijn kaarten laten kijken. Dan stopt het traject hier en zeg ik je dat ook heel eerlijk. 
  • STAP 2: Ik onderzoek jouw hele verhaal (wees gerust, enkel wat we nodig hebben om het probleem waar jij nu tegenaan loopt op te lossen). Ik stel met behulp van mijn pendel gerichte vragen (volgens een vastgelegde procedure die ik leerde in mijn opleiding) in de Akasha Kronieken. Hou de vormingen in het najaar in de gaten. Dan leer je er alles over! Kan je niet wachten? Neem gerust contact met me op. Ik leg het je graag uit. Of  neem eens een kijkje op volgende link. Mijn leerkracht deelde graag een filmpje (ook weer in het engels) https://youtu.be/q_NCFRPU9J0
  • STAP 3: Uitlegsessie: Als ik klaar ben met mijn onderzoek, spreken we terug af. Ik leg je uit hoe je helemaal in elkaar zit. Welke blokkades er in je rugzak zitten en ik leer/ help je om die eruit te halen! Zo kan jij terug volledig in je kracht gaan staan!+ opvolggesprek na 6 maanden: hoe loopt het? Waar moeten we bijsturen?
  • STAP4: indien gewenst (zeker niet noodzakelijk!) : jaartraject 1/1 Als jij je een beetje wiebelig voelt in de nieuwe Jij en je graag een supporter naast jou hebt die je een jaartje bijstaat met raad en daad, kan dit uiteraard ook. We bekijken samen wat jij nodig hebt!


GROEPSAANBODLessenreeks "Ik ben perfect (in harmonie met mijn natuur)"

Ken je dat gevoel? Meedraaien gelijk muizen in een rad? Iedere dag doen zoals het hoort? Snakken naar RUST en ME-Time?

En heb je zoal eens gehoord van mensen die het helemaal anders aanpakken? Maar vind je hen een beetje vreemd? Zo een randgeval ;-) ofzo? Of ben je stiekem wel benieuwd, wat dat dan is, waar zij mee bezig zijn? Maar weet je gewoon echt niet waar te beginnen? Er is immers zo veel op de markt ondertussen! En wat werkt er echt? En is dat allemaal wel betrouwbaar?

Maar ja, het kan ook niet blijven zoals het nu is. Je voelt echt wel dat je hier of daar toch eens wat nieuws wilt proberen. Meer nog, je lichaam geeft je steeds vaker de boodschap dat het eigenlijk wel vijf voor 12 is...

Maar welke boodschap is dat dan precies? En hoe pak je dat dan aan? Wat past er bij jou en wat helemaal niet?

Dit traject is voor jou! Gedurende 8 weken neem ik je mee naar een basis 

Mens Zijn! Hoe zitten we precies in elkaar (en geloof me, dat is toch een beetje boeiender dan hetgeen we enkel op de schoolbanken hebben geleerd ;-)) en wat hebben we dan eigenlijk nodig om ons goed in ons vel te voelen? Hoe kan jij goed zorg dragen voor jezelf?

Nogmaals, dit is een beginners traject. Een wegwijzer in jezelf, in ToBe, in jouw nog vertrouwde wereld... Heb jij al wat ervaring op het alternatieve pad? Dan ga je hier niets aan hebben! Ik nodig je dan graag uit in het voorjaar voor een volgende lessenreeks waarin ik net dat ietsje verder uit die comfortzone ga en ook ons vertrouwde wereldbeeld verder uitdiep. Dan onderzoeken we Spiritueel Mens Zijn...

Maar dus nu... beginnen bij het begin!

Wie ben jij? Wat heb jij nu nodig? Hoe ga je dat aanpakken?

Het leuke is, dat je er dank zij dit groepstraject niet alleen voor staat! Samen delen we onze uitdagingen en ervaringen en kunnen we elkaar steunen op dit nieuwe pad. Heel hartverwarmend en geruststellend! We zijn er voor elkaar!

Voor wie? startende zoekers vanaf 18 jaar tot >99 ;-)

Wanneer: telkens op dinsdagavond van 19.30 uur tot 20.30 uur in ToBe

Data: stuur me een berichtje bij interesse, dan hoor jij als eerste als er weer een reeks start

Niet te duur? => Valt echt wel mee! Kijk snel bij 'Investeringen' Jij bent die investering in jezelf meer dan waard!

Beetje krap bij kas? => No worries! Je mag ook gewoon iedere week een stukje doen ;-)

SNEL INSCHRIJVEN IS DE BOODSCHAP. MAX. 10 DEELNEMERS!


Lessenreeks "Ik ben kei goed bezig!"

Soms weet je het echt niet meer! Het lijkt alsof je alles verkeerd doet bij die zoon of dochter van jou. Het lijkt alsof al die goedbedoelde adviezen van vroeger precies meer kwaad dan goed doen...

Op sommige dagen voel je je echt machteloos. Je voelt de frustratie, het verdriet, misschien wel opgekropte woede bij je kind en/of jezelf...

En let op, dit gevoel komt vaak veel sneller dan pas in die befaamde pubertijd! En de laatste tijd hoe langer hoe meer...

Hier is een reden voor. Ik leg je heel graag uit hoe dit komt. En vooral nog veel liever, wat je er dan aan kan doen. Hoe ga jij hier als ouder, grootouder of opvoeder mee om?

Welke nieuwe inzichten heb jij nodig om terug grip te krijgen op de situatie? Hoe kan jij voor jouw kind terug een vertrouwensvolle gids zijn in plaats van radeloze zoeker (of misschien soms zelfs een beetje 'controlefreak' vanuit die o zo grote bezorgdheid)?

Wat komt hij/zij/hun jou leren?

Dit is een heel bijzonder, boeiend maar ook intensief traject. Want zeg nu eerlijk, onze kinderen zijn onze zwakke plek.

Dit wordt een traject waar ik jullie samen door heen begeleid. Ervaringen delen, inzichten opdoen, doorleven, vallen en opstaan... 

Uitkomst: jij terug in je volste vertrouwen en liefdevolle kracht als ouder, grootouder of opvoeder.

Dit traject is voor jou als jij klaar bent om grenzen te verleggen. Als jij begint in te zien dat hier misschien wel eens meer aan de hand is en graag wil onderzoeken hoe het grotere plaatje in elkaar zit. Als jij beseft dat er een Nieuw Tijdperk is aangebroken en dat het tijd wordt voor een nieuwe handleiding!

Ik help je zo graag op weg! En ook hier geldt: samen delen we onze uitdagingen en ervaringen en kunnen we elkaar steunen op dit nieuwe pad. Heel hartverwarmend en geruststellend! We zijn er voor elkaar!

"It takes a village to raise a child"

Voor wie? zoekende ouders, grootouders, opvoeders

Wanneer: telkens op dinsdagavond van 20.45 uur tot 21.45 uur in ToBe

Data: stuur me een berichtje bij interesse, dan hoor jij als eerste als er weer een reeks start

Niet te duur? => Valt echt wel mee! Kijk snel bij 'Investeringen' Jij bent die investering in jezelf meer dan waard!

Beetje krap bij kas? => No worries! Je mag ook gewoon iedere week een stukje doen ;-)

SNEL INSCHRIJVEN IS DE BOODSCHAP. MAX. 10 DEELNEMERS!


WAT WIL JIJ GRAAG?

 

Welk traject je ook kiest. Alles draait bij mij om het vinden van jezelf, bewustwording en groeien.

Jij in je volle kracht in stralende gezondheid aan het roer van je gezin, op je werk of gewoon eindelijk lekker jezelf!