Indien gewenst,is een online traject mogelijk (enkel gespreksbegeleidingen). Dan verbinden we wel even waar ik ook ben met waar jij ook bent. En dat kan echt alles zijn! Als er maar een internetverbinding is ;-)

Word jij een beetje ongemakkelijk van een gesprek face-to-face? Geen probleem! Dan trekken we onze wandelschoenen aan en spreken we ergens af. Dan doen we de sessies lekker buiten. Gezond lichaam, gezonde geest, blije ziel ;-)

Kom je toch liefst bij mij op de stoel zitten om mij in levende lijve te ontmoeten? Heerlijk! Zeker voor holistisch ondersteunend werk met beweging, geuren, kleuren enz... is deze manier van werken zelfs noodzakelijk.

Vanaf 27 augustus 2023 kan je mij vinden op deze leuke plek:

ToBe Kempen

Hendrik Consciencestraat 20

2300 Turnhout

 

 

BEREIKBAARHEID

 

Bereikbaarheid en (fiets)parking
Je bereikt ons het makkelijkst met de fiets of te voet. Die extra beweging zorgt bovendien voor een fris hoofd en een gezonde eetlust  Je fiets staat droog in de ruime overdekte fietsparking voor de deur. In de omgeving stoppen ook verschillende bussen van de de Lijn.

 

Kom je met de auto, dan kan je kiezen om een stukje te wandelen en gratis te parkeren. Wandelen is gezond voor je, je bent 1200-1500 stappen dichter bij je dagelijkse 10.000, én je hebt tijd om even te genieten. Als het regent … is het gezellig onder een paraplu!

-Parking ToBe op 200m (kruising Korte Mermansstraat & Korte Veldstraat) – gratis.

 

Andere parkeermogelijkheden: