Wie ben ik?

 

Ik ben Dagmar. 

Naast onconventionele, out-of-the-box-denker met een passie voor gezondheid, onderwijs en opvoeding, stel ik mezelf graag voor als:

 

  • Zonnige Zorgzame Zoeker die samen met jou een oplossing vindt!

 

Misschien omschrijven deze 3 woorden nog het best het hele pakket aan omzwervingen die mij op dit punt in mijn leven brachten.

 

Zonnig: daar kom je wel snel genoeg achter ;-)

Zorgzaam: Wat ik ook doe, het komt erop neer dat ik mezelf inzet om het leven van de mensen rondom mij te verbeteren. Gezondheid en mentaal welbevinden zijn mijn stokpaardjes. Lichaam, hoofd en ziel in evenwicht brengen, zodat mensen terug in hun kracht komen te staan en het zelfgenezend vermogen terug alle kansen krijgt. Daar gaat het bij mij om!

Heel vaak zijn praktische alledaagse problemen waar jij of je gezin mee worstelen, een uiting van iets wat niet in balans is. Ik werk met diverse technieken (gespreksbegeleiding, lichaamsoefeningen, ondersteunen met licht, geluidsfrequenties, ondersteunende geuren en bachbloesems, voedingsadvies of supplementen waar nodig,...) om de balans in jezelf te herstellen en de oorzaak van het probleem op te lossen...

Zoeker: Ik heb lang gezocht (veel werkervaring, veel opleidingen en tonnen ervaring) naar mijn manier waarop ik mijn zorgzame en helende kracht het best kon inzetten om van deze wereld een betere plek te maken. Ondertussen besef ik dat de ware rijkdom in de mensen zelf zit. Wanneer je weet wie je bent en wat je hier komt doen, vallen als het ware al je puzzelstukjes samen! Dan kan alles beginnen stromen en komt alles in balans. Gelukkig ontdekte ik ook tal van natuurlijke hulpmiddelen die jou mee ondersteunen op je pad! Dit maakte mij niet zweverig, maar wel heel erg out-of-the-box! Als je op zoek bent naar een originele aanpak van jouw probleem, dan ben ik de persoon die je zoekt! Boeiend en uitdagend, maar vooral heel liefdevol!

 

 

Een hele mand aan kennis en kunde

 

Mijn expertise: hoogbegaafdheid, ASS, faalangst, burn-out, bore-out, depressie, motivatieproblemen, angst, ADHD, leerproblemen, opvoedingsproblemen, moeilijkere kinderen (met alle mogelijke etiketjes),...

Al deze rijkdom vergaarde ik in tal van opleidingen (zie verder) en dit werd rijkelijk op de proef gesteld door mezelf en bij mijn 2 prachtige (uitdagende) dochters ;-)

Bij mij kan je ook terecht als de batterij plat is en je het allemaal niet meer weet. Als het leven je blokkeert en je niet meer weet hoe je vooruitkomt, kijk ik met je mee naar het totale plaatje. We onderzoeken wie jij in wezen bent. Ik zet jou terug in je kracht en help je op weg om terug de regie van je leven op te pikken. Ik leer je jouw unieke stappen te zetten, zodat jij kan gaan schitteren op alle vlakken!

Ook voor een beter inzicht in de nabije mensen in je gezin/familie kan je bij mij terecht. Hoe beter we mekaar begrijpen in elkaars essentie, hoe leuker en liefdevoller de wereld wordt.

 

Waar ik mijn mosterd haalde:

Opleidingen: leerkracht lager onderwijs, prof. bachelor verpleegkunde (optie sociale), holistisch gezondheidsconsulent i.o., studiecoach, verdiepingsopleiding hoogbegaafdheid, expertopleiding hoogbegaafdheid, socio- emotioneel leerlingenbegeleider, intuïtieve coach, Soulrealignment(c) Practioner, vernieuwende  en transformerende coachopleiding bij David Key,...

Nieuw Ook het afgelopen jaar 2022-2023 heb ik niet stilgezeten en heb ik mij verder verdiept in: energetisch helen en coachen, werken met edelstenen en etherische oliën, werken met geluids- en lichtfrequenties, meditatie en transformatietechnieken => evolueren naar een nieuwe tijd (dimentie) waar vrouwen en moeders in hun kracht staan